HOME     VASTE KAART     SUGGESTIES    RESERVEREN    LOCATIE    CONTACT   MENU

Valentijnsmenu

 

 

 

 

Een glaasje bubbels

 

Starters Hapjes

Gegrilde & gerookte Runderbrisket,6 uur gegaard, Bloemenhoning & Zoete Ketshap Nr1, Mosterdblad

“Kort op de BBQ gegrild en gemarineerd op authenthieke Amerikaanse wijze en gerookt met een Applewood Smoker op lage temperatuur“

 

Voorgerechtje

Spring Roll’s van Eend, Japanse dressing , Wasabi - yuzu & Babyspinazie

“Een Frisse smaakbeleving uit de Oosterse keuken met knapperige Spring Roll’s met Peking eend en 6 kruiden “

 

Verfrissing

Sorbet van passievrucht

“De passievrucht is een vrucht die afkomstig is van passiebloemen. Passievrucht is een hele zoete, tropische vrucht”

 

Hoofdgerechten

Kort gebakken Zeebaarsfilet , gestoofde venkel , tomatenparels , Fregola Nero

“De smaak van zeebaars is redelijk zoetig en mild met een fijne structuur”

 

Of

 

Tagliata van Simmental , Halfgedroogde Kerstomaat , Parmigiano Reggiano , zuiderse aardappelwedjes

"De Simmental runderen  lopen vrij rond en leven voornamelijk van gras en kruiden die ze op de berghellingen en in de valleien vinden. Door deze natuurlijke en gezonde voeding, en door de rust in hun omgeving, is het vlees mooi met vet dooraderd. Het heeft een zachte en fijne smaak”

 

Afsluiter

Feulletine van Framboos

“Geglaceerde dôme van een frambozenmousse met vloeibaar frambozenhart en lepelbiscuit afgewerkt met gebroken pistachenoten”

 

60€ P.P

 

 

Reserveren is verplicht deze dag