HOME     VASTE KAART     SUGGESTIES    RESERVEREN    LOCATIE     CONTACT   KOK AAN HUIS

Vanaf 10 personen werken wij uitsluitend met een suggestie Menu , u kan deze raadplegen op onze website "

 

Ook werken wij momenteel uitsluitend bij groepen met een voorschot van €10 per gereserveerde persoon,

 

De aantallen van gereserveerde personen zijn bindend vanaf 24u voor de reservatie plaatsvind, het voorschot mag vriendelijk gestort worden op onze rekening  BE48 7512 0488 2127 0011 met vermelding van datum van de reservatie en de naam van de betreffende Reservatie, daarna zullen wij de reservatie bevestigen en in ons systeem plaatsen, dit voorschot wordt ook gelinkt aan de reservatie en Naam en wordt dit in mindering genomen bij afrekening

 

De keuze van Vis of Vlees bij de Voor en Hoofdgerechten  van het totale Gezelschap dienen uiterlijk 2 dagen voor de reservatie zijn doorgegeven via Email, om de beschikbaarheid en alsook tijdens het diner om de wachttijden voor de andere tafels te kunnen beperken en iedereen een Aangenaam moment te bezorgen, en ook natuurlijk om onze keuken op een correcte efficiénte manier te laten werken  " bedankt voor uw begrip hiervoor "

 

De menu dient genomen worden door de gehele tafel, Bij bepaalde allergieën gelieve ons dit te melden op voorhand aub zodat wij daar de nodige aanpassingen kunnen afspreken en voorzien

Een vegetarisch alternatief kunnen wij ook voorzien voor de Vegetarische personen van het gezelschap

Cosy Menu

September - Oktober 2019

 

VOORGERECHT

 

Kroketjes van Iberico - opgezuurde groentjes met citroengras en wijnazijn

 “ Cerdo Ibérico” of “Iberisch varken” is een halfwild varken, dat zich uitstekend heeft aangepast aan de extreme temperaturen in het zuiden en zuidwesten van Spanje. Deze zwarte varkens leven in open bossen, “dehesa” genaamd, waar veel steen- en kurkeiken te vinden zijn. Hun hoofdvoedsel is de natuurlijke vegetatie, zoals gras, paddestoelen en wilde kruiden”

 

of

 

Tartaar van Noorse zalmfilet met Rode ui en dille , citroenparels met zwarte peper en Smets vinaigrettes framboos

“ fijngesneden verse zalm , uiteraard met de hand en afgewerkt met de fijnste kruidenmengeling “

 

HOOFDGERECHT

 

Traag gegaarde & gerookte Varkensschenkel, groene Asperge, graanmosterd, waterkers

““Het vlees is zeer zacht en smaakvol maar vraagt een lange gaartijd

 

of

 

Kort geschroeide zeebaarsfilet, salsa van zoete puntpaprika, peterseliepuree

“ Zeebaars een veelzijdige vis. Het is namelijk een vis met een milde smaak “

 

NAGERECHTEN

 

Semi freddo van Koffie likeur, rood fruit en roomijs van Oreo

“ Semifreddo is een klasse van halfbevroren desserts. De belangrijkste ingrediënten zijn meestal eieren, suiker en room. Het heeft de textuur van bevroren mousse”

 

of

 

Cremé brûlée, vers fruit, chocolade

“Crème brûlée is een custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekaramelliseerde laag suiker”

 

Prijs per persoon : €49

 

Reserveren kan u online via onze website of telefonisch op 03 336 00 85.

Voor meer dan 6 personen ,werken wij niet met online reservatie maar kan u bellen op 03 336 00 85 "dit om de tafelschikking zelf nog te kunnen nakijken en de spreiding van de reservaties correct te beheren"