HOME     VASTE KAART     SUGGESTIES    RESERVEREN    LOCATIE     CONTACT   KOK AAN HUIS

Vanaf 10 personen werken wij uitsluitend met een suggestie Menu , u kan deze raadplegen op onze website "

 

Ook werken wij momenteel uitsluitend bij groepen met een voorschot van €10 per gereserveerde persoon,

 

De aantallen van gereserveerde personen zijn bindend vanaf 24u voor de reservatie plaatsvind, het voorschot mag vriendelijk gestort worden op onze rekening  BE48 7512 0488 2127 0011 met vermelding van datum van de reservatie en de naam van de betreffende Reservatie, daarna zullen wij de reservatie bevestigen en in ons systeem plaatsen, dit voorschot wordt ook gelinkt aan de reservatie en Naam en wordt dit in mindering genomen bij afrekening

 

De keuze van Vis of Vlees bij de Voor en Hoofdgerechten  van het totale Gezelschap dienen uiterlijk 2 dagen voor de reservatie zijn doorgegeven via Email, om de beschikbaarheid en alsook tijdens het diner om de wachttijden voor de andere tafels te kunnen beperken en iedereen een Aangenaam moment te bezorgen, en ook natuurlijk om onze keuken op een correcte efficiénte manier te laten werken  " bedankt voor uw begrip hiervoor "

 

De menu dient genomen worden door de gehele tafel, Bij bepaalde allergieën gelieve ons dit te melden op voorhand aub zodat wij daar de nodige aanpassingen kunnen afspreken en voorzien

Een vegetarisch alternatief kunnen wij ook voorzien voor de Vegetarische personen van het gezelschap

Cosy Menu

Januari - Februari 2019

 

VOORGERECHT

 

Kroketjes van Mechelse koekoek, limoen , red bullet

“ De zuivere Mechelse koekoeklijn, het vrij rondscharrelen, de late slachtleeftijd en de speciaal aangepaste voeding zorgen ervoor dat de vleeskwaliteit en smaak van de huidige Mechelse koekoek sterk overeenstemt met de traditionele voorgangers uit de vorige eeuw.”

 

of

 

Tempura van kip, gember, look en gepekelde koolrabi

Tempura is een Japans gerecht en tevens een manier van bereiden. Diverse ingrediënten worden in beslag gedoopt en kort gefrituurd. “

 

HOOFDGERECHT

 

Gegrilde Simmental entrecote, groene kruiden crunch, witloofslaatje en aardappelgratin

“De Simmental runderen lopen vrij rond en leven voornamelijk van gras en kruiden die ze op de berghellingen en in de valleien vinden. Door deze natuurlijke en gezonde voeding, en door de rust in hun omgeving, is het vlees mooi met vet dooraderd. Het heeft een zachte en fijne smaak”

 

of

 

Argentijnse Rode garnaal in gerookt spek, jonge sla en fijne groentjes romige Brie kaas en Smets Vinaigrettes framboos

“De Argentijnse garnaal is fijn van structuur met een lichtzoete intense smaak die neigt naar langoustine”

 

NAGERECHTEN

 

Verfrissende sorbet van Passievrucht ,

“De passievrucht is afkomstig van de passiebloem, een plant die geschikt is als kruipplant en als klimplant.”

 

of

 

Panna Cotta, rood fruit, frambozencoulis en crunch van lepelkoekjes

“Panna cotta is een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piëmont.“

 

 

Prijs per persoon : €49

 

Reserveren kan u online via onze website of telefonisch op 03 336 00 85.

Voor meer dan 6 personen ,werken wij niet met online reservatie maar kan u bellen op 03 336 00 85 "dit om de tafelschikking zelf nog te kunnen nakijken en de spreiding van de reservaties correct te beheren"